Η εταιρεία

Η  εταιρεία ΖΗΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & LOGISTIC ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ , δραστηριοποιείται στο χώρο των logistics  και της αποθήκευσης  με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Εδρεύει σε κομβικό σημείο στον νομό Ρεθύμνης επί της εθνικής οδού και εξυπηρετεί εύκολα Χανία και Ηράκλειο .

Σκοπός της  ΖΗΤΑ ΙΚΕ είναι να προάγει τον επαγγελματισμό του κλάδου της παροχής υπηρεσιών αποθήκευσης και διανομής προϊόντων υπό ελεγχόμενες συνθήκες θερμοκρασίας.  Αποστολή της είναι να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εφοδιαστικής αλυσίδας κάθε επαγγελματία , να αναπτύσσεται και να αξιοποιεί κάθε ευκαιρία προς όφελος των αναγκών του.

 

Η εταιρεία καλύπτει όλους τους τύπους αποθηκευτικών μεθόδων και παρέχει ευέλικτες λύσεις αποθήκευσης για 3PL υπηρεσίες .

Η έδρα της ΖΗΤΑ ΙΚΕ βρίσκεται σε ιδιόκτητο ακίνητο με 3000τ.μ στεγασμένους χώρους και 4500κ.μ θαλάμους ψύξης, στο νομό Ρεθύμνης και συγκεκριμένα στο 3ο χλμ Εθνικής Οδού Ρεθύμνου-Χανίων.

 

Διαθέτοντας εμπειρία άνω των 20 ετών οι πελάτες μας μπορούν να διαλέξουν τις υπηρεσίες που επιθυμούν και να είναι σίγουροι ότι διαθέτουν έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Έχει αναπτύξει και εφαρμόζει αποτελεσματικά σύστημα διαχείρισης της ποιότητας και σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων για αποθήκευση εμπορία και διανομή, τα οποία καλύπτουν τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 22000:2005.

 

Back to top